Zomer in het Zillertal

ZWEMBADEN EN ZWEMMEREN

Zwemmen

Een frisse duik nemen in de smaragdgroene meren, zwemmen in verwarmde openluchtbaden en overdekte zwembaden. Aan alle mogelijkheden zijn gedacht in de Zillertal Arena! In de Zillertal Arena speelt water een bijzondere rol. In Zell am Ziller heb je bij Avonturenpark Zell aan vrijetijdsmogelijkheden veel keuze zoals een openluchtbad, reuzenglijbaan en een kinderbad. Het avonturenpark zorgt voor ontspanning en afwisseling voor grote en kleine kinderen.

Gerlosmeer

Het Gerlosmeer en de Krimmler watervallen vormen een natuurschouwspel dat de regio uniek en wereldberoemd maakt. In Gerlos heb je gegarandeerd waterpret! Het vers opborrelende water (21°c in de maanden juni tot augustus) van het Durlaßboden stuwmeer maakt van Gerlos een echte zomerhit! Zeilen of surfen leer je bij surf- en zeilschool Gerlos. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon zwemmen, zandkastelen maken of waterfietsen.

Kristalbad

In het kristalbad Wald/Königsleiten ervaar je ontspannende uren in het overdekte zwembad of verwarmde buitenbad met onder andere een 50 meter lange glijbaan en een kinderbad.

Aschau im Zillertal - Aufenfeldweg 10

Zwembad Aufenfeld

Wie na een actieve wandel- of skidag nog zin heeft zich te ontspannen vindt in ons overdekte zwembad en onze wellness-oase vast en zeker iets naar wens: zweten in de unieke western-sauna, ontspannen in ons 30° C warme water van het overdekte zwembad glijden van een 60m lange glijbaan of lekker relaxen op een van de waterbedden in onze traditionele rustruimtes.

Zell am Ziller - Dorfplatz 3a

Freizeitpark Zell

Verkoeling nodig of zin om te zonnebaden? Het buitenzwembad Freizeitpark Zell am Ziller is een heerlijk zwembad voor iedereen. Ruime ligweides, glijbanen en wildwaterbaan en dat met uitzicht op de groene alpenweides.

Finkenberg - Persal 216

Buitenbad Finkenberg

In dit buitenzwembad in Finkenberg kun je genieten van een groot gazon (2000 m²), een kinderzwembad, ontspanningsruimte, glijbaan, waterval, kinderspeelplaats en een kiosk. Een volwassene betaald voor een dagkaart €6,- kinderen tussen de 6-15 jaar betalen €2,- voor een dagkaart en jeugd (16 -17) €3,-

Fügen - Badweg 1

Zwembad Fügen

In dit buiten en binnenzwembad in Fügen vind je onder andere een trioslide glijbaan, stroomkanaal, nog 2 andere waterglijbanen, een springkussen "air-bubble",speeltuin en grote zonneweide. Deze zorgen voor onbegrensde pret tijdens de familievakantie in het Zillertal.

Stumm - Unterwaldstraße 1

Badewelt Stumm

Aan de andere kant van Kaltenbach ligt Stumm, hier vind je Badewelt Stumm. In Badewelt Stumm vind je onder andere een waterglijbaan, zwemvijver met springplanken een beachvolleybalveld en massagebedden.

Zwembad Hippach

Zwembad Hippach is een buitenzwembad gelegen aan de rivier in Hippach. Het zwembad heeft meerdere glijbanen en is leuke waterspeeltoestellen voor kinderen. Ook heeft het een tennisbaan, een voetbalveld en een speeltuin. In het hoogseizoen is het zwembad elke dag geopend.

Zwembad Mayrhofen

Het zwembad in Mayrhofen heeft zowel een buiten als binnen bad, en diverse wellness faciliteiten. Zowel buiten als binnen zijn er verschillende glijbanen en waterspeeltoestellen. Het zwembad ligt centraal gelegen in Mayrhofen, en is in het hoogseizoen elke dag geopend.