Zomer in het Zillertal

PRACHTIGE FIETSROUTES VOOR ELK NIVEAU

Fietsen en mountainbiken

Honderden kilometers aan fietsroutes wachten op je! Of je kiest voor avontuurlijke fietspaden of vlakke routes, je inspanningen worden beloond met het mooie uitzicht.

Elektrisch of met mountainbike

Voor jong en oud is het dé vakantie- en vrijetijdsbesteding: de bergen verkennen en bedwingen met de elektrische fiets of mountainbike. Je kunt geheel je eigen route bepalen over de kilometers aan natuurpaden die hier speciaal voor zijn aangelegd. Geniet van het groen, de bergen en de natuur en dat met volle vaart! Wil je toch liever wat rustiger genieten van de prachtige natuur? Dat kan ook! De Zillertal Arena heeft een grote variëteit aan paden. Dus voor ieder wat wils!

Voor ieder niveau

Moeilijkheidsgraden worden in de Zillertal Arena aangegeven door middel van kleuren, net zoals op de pistes.

  • Blauwe routes – De gemakkelijke routes die ideaal zijn voor gezinnen met een paar korte stijgingen en weinig verkeer.
  • Rode routes – Middelzware routes waarbij een mountainbike-uitrusting aanbevolen wordt. Deze route heeft veel bochten, stijgingen en afdalingen. Je moet rekening houden met verkeer, slagbomen en spoorvorming.
  • Zwarte routes – Veeleisende mountainbike routes voor de ervarene waarbij uitrusting verplicht is. Inzicht om de situatie juist en tijdig in te schatten is van uiterst belang zodat je je rijgedrag kan aanpassen.

Interactieve kaart

Wil je liever onder begeleiding de bergen van de Zillertal Arena verkennen? Maak gebruik van deskundigen die je meenemen op één van de begeleide fiets- of mountainbiketochten. Haal zo meer uit het adembenemende panorama.

Fietsvakantie boeken?

Kijk voor een compleet overzicht van fietsvakanties in Oostenrijk op Fietsvakanties.nl/oostenrijk.

Fietsvakanties.nl