PRACHTIGE FIETSROUTES VOOR ELK NIVEAU

Fietsen in de Zillertal Arena

Kom fietsen in de Zillertal Arena en ontdek de 325 km aan fiets- en mountainbikeroutes voor alle niveaus, van eenvoudig tot moeilijk. Eenmaal op de fiets kun je genieten van het prachtige uitzicht dat de Zillertal Arena te bieden heeft.

Mountainbikers door een beekje

Elektrisch of met mountainbike

Voor jong en oud is het dé vakantie- en vrijetijdsbesteding: de bergen verkennen en bedwingen met de elektrische fiets of mountainbike. Je kunt geheel je eigen route bepalen over de kilometers aan natuurpaden die hier speciaal voor zijn aangelegd. Geniet van het groen, de bergen en de natuur en dat met volle vaart! Wil je toch liever wat rustiger genieten van de prachtige natuur? Dat kan ook! De Zillertal Arena heeft een grote variëteit aan paden. Dus voor ieder wat wils!

Fietsroutes

Fietsverhuur

Huur je fiets bij één van de Intersport bikeshops in de Zillertal Arena. Kies uit een mountainbike, e-mountainbike of een e-mountainbike voor kinderen. Vanaf € 40 euro heb je al een fiets met een krachtige motor om de bergen door te fietsen.

Check fietshuur prijs

Voor ieder niveau

Moeilijkheidsgraden worden in de Zillertal Arena aangegeven door middel van kleuren, net zoals op de pistes.

  • Blauwe routes – De gemakkelijke routes die ideaal zijn voor gezinnen met een paar korte stijgingen en weinig verkeer.
  • Rode routes – Middelzware routes waarbij een mountainbike-uitrusting aanbevolen wordt. Deze route heeft veel bochten, stijgingen en afdalingen. Je moet rekening houden met verkeer, slagbomen en spoorvorming.
  • Zwarte routes – Veeleisende mountainbike routes voor de ervarene waarbij uitrusting verplicht is. Inzicht om de situatie juist en tijdig in te schatten is van uiterst belang zodat je je rijgedrag kan aanpassen.

Interactieve kaart

Handige links en praktische informatie