apres-ski

FEEST VIEREN IN AL ZIJN FACETTEN

Après-ski

Zeg je Gerlos, dan zeg je après-ski. Hier weten Nederlandse wintersporters al deciennia het echte feestje te bouwen. Maar ook Zell am Ziller is een feest-hot-spot. Genieten kan tijdens het skiën al beginnen. Neem een pauze in één van de skihutten of bergrestaurants om te smullen van een heerlijke lunch. De zonneterrassen in de bergen zorgen ervoor dat je lekker kunt ontspannen tijdens je tussenstop. Na een dag skiën is het tijd om te feesten! 

Après-ski toppers

Perfecte Après-ski
GERLOS - Gerlos 297

Luigi's Turbo Bar

De Luigi Turbo Bar is dè plek om de après-ski te vieren. In deze bar is er een geweldige sfeer door de verschillende soorten après-ski hits. Er wordt Nederlandse en Duitse muziek gedraaid en ook welbekende pop hits.

GERLOS - Gerlos 198

Cin cin

Vanuit het skiën kun je bij Cin Cin goed terecht om van een drankje te kunnen genieten. Met Nederlandse muziek en een geweldige sfeer door de muziek is het een gezellige plaats om de après ski te vieren en voor te bereiden op het nachtleven.

KÖNIGSLEITEN - Königsleiten 81

Hannes' Ski-Alm

Rechtstreeks van de piste kun je naar de Hannes Ski-Alm. Hier kun je tot rust komen van een intensief dagje skiën. Met een koud drankje en de après-ski hits is het een goede plaats om voor te kunnen bereiden op het nachtleven.

GERLOS - Gerlos 179

Little London

Little London is het ontmoetingspunt in Gerlos. De après- ski is hier in volle gang van 16:00 uur tot 21:00 uur. Vanaf 21:00 uur kun je het nachtleven van Little London beleven die tot 04:00 uur doorgaat met live muziek tot 01:00 uur.

ZELL AM ZILLER - Rohr 24

Krocha Alm

De après-ski in Krocha Alm zorgt voor de beste sfeer met de mooiste muziek. De gezellige tent ligt tegenover het dalstation van de Zillertal Arena. Het is een zeer populaire ontmoetingsplaats voor jong en oud in Zell am Ziller.

ZELL AM ZILLER - Buis 26f

Jogg'l Kessl

De Jogg'l Kessl is perfect voor een tussenstop tijdens het skiën of na het skiën. De hut is bij het dalstation van de Karspitzbahn1.