Après-ski

Zeg je Gerlos, dan zeg je après-ski. Hier weten Nederlandse wintersporters al deciennia het echte feestje te bouwen. Maar ook Zell am Ziller is een feest-hot-spot.

Volop feest in bars en discotheken
Volop feest in bars en discotheken

Genieten kan tijdens het skiën al beginnen. Neem een pauze in één van de skihutten of bergrestaurants om te smullen van een heerlijke lunch. De zonneterrassen in de bergen zorgen ervoor dat je lekker kunt ontspannen tijdens je tussenstop. Na een dag skiën is het tijd om te feesten! 

Zell am Ziller

In Zell am Ziller kun je bijvoorbeeld eerst bij de Kreuzjochbahn dineren terwijl je geniet van het prachtige winter panorama. Disco MTS geeft liefhebbers de mogelijkheid om tot in de late uurtjes door te gaan. Gerlos heeft een reputatie hoog te houden als het gaat om gezelligheid en après-ski. Denk aan de Cin-Cin bar en Little London om na het skiën bij te tanken. Ben je nog niet klaar om naar je hotel te gaan? In de Country Club mag je tot 4 uur in de ochtend doorfeesten.

Königsleiten

Wil je de traditionele Tiroolse après-ski proeven, dan ben je in Königsleiten aan het juiste adres. De Sportler Keller naast de skischool Obermoser heeft precies die gezellige en traditionele sfeer. Iedere woensdag is er speciaal voor kinderen “Kinder-Après Ski-Party”. Ouders kunnen natuurlijk ook gezellig meedoen. Andere bekende après-ski tenten zijn de Night Shift en de Schatzi Alm Bar.

Après-ski toppers

Luigi's Turbo Bar

GERLOS - Gerlos 297
Luigi's Turbo Bar
Perfecte Après-ski
De Luigi Turbo Bar is dè plek om de après-ski te vieren. In deze bar is er een geweldige sfeer door de verschillende soorten après-ski hits. Er wordt Nederlandse en Duitse muziek gedraaid en ook welbekende pop hits.

Cin cin

GERLOS - Gerlos 198
Cin cin
Vanuit het skiën kun je bij Cin Cin goed terecht om van een drankje te kunnen genieten. Met Nederlandse muziek en een geweldige sfeer door de muziek is het een gezellige plaats om de après ski te vieren en voor te bereiden op het nachtleven.

Hannes' Ski-Alm

KÖNIGSLEITEN - Königsleiten 81
Hannes' Ski-Alm
Rechtstreeks van de piste kun je naar de Hannes Ski-Alm. Hier kun je tot rust komen van een intensief dagje skiën. Met een koud drankje en de après-ski hits is het een goede plaats om voor te kunnen bereiden op het nachtleven.

Little London

GERLOS - Gerlos 179
Little London
Little London is het ontmoetingspunt in Gerlos. De après- ski is hier in volle gang van 16:00 uur tot 21:00 uur. Vanaf 21:00 uur kun je het nachtleven van Little London beleven die tot 04:00 uur doorgaat met live muziek tot 01:00 uur.

Krocha Alm

ZELL AM ZILLER - Rohr 24
Krocha Alm
De après-ski in Krocha Alm zorgt voor de beste sfeer met de mooiste muziek. De gezellige tent ligt tegenover het dalstation van de Zillertal Arena. Het is een zeer populaire ontmoetingsplaats voor jong en oud in Zell am Ziller.

Jogg'l Kessl

ZELL AM ZILLER - Buis 26f
Jogg'l Kessl
De Jogg'l Kessl is perfect voor een tussenstop tijdens het skiën of na het skiën. De hut is bij het dalstation van de Karspitzbahn1.