Zillertal-ski

Op weg naar Gerlos!

Route, plattegrond en vignet

Een Autobahn Vignet voor een rit naar Gerlos, Königsleiten of Zell am Ziller is wél nodig. Je gaat bij Kufstein de grens over en je blijft op de autobaan tot aan Jenbach. Vanaf Jenbach is het nog 40 km (45 min) over de provinciale weg tot Gerlos. Zell am Ziller is 20 minuten korter. 

Autoroute naar Gerlos

De afstand van Utrecht tot Gerlos is 965 km en de reistijd bedraagt ± 10:30 uur. Zell am Ziller is 20 minuten korter, Königsleiten 15 minuten langer.

Met de trein naar Gerlos

Ook de trein is een mogelijkheid om lekker ontspannen in Gerlos te komen. Het dichtstbijzijnde station is Zell am Ziller, een trein ticket boek je bijvoorbeeld via NS International. Een retourtje van Utrecht naar Zell am ziller is er al vanaf € 90,-. De reis duurt ongeveer 11 uur en je moet 3 keer overstappen. De resterende reistijd van Zell am Ziller naar Gerlos bedraagt 20 minuten. Je kunt je weg vervolgen met de bus of met een taxi.

Met de bus naar Gerlos

Wil je op wintersport of zomervakantie naar Gerlos dan kun je een busreis inclusief accommodatie boeken bij Sunweb of Summit Travel. Je kunt ook een losse busreis boeken bij Interbus.

Bekijk busreizen

Vliegtuig

Wil je nog sneller in Gerlos zijn, neem dan het vliegtuig naar Innsbruck. De vluchttijd van Amsterdam naar Innsbruck is 1:40 uur. Daarna is het nog 82 km (1:17 minuten) reizen per taxi of bus. 

Plattegrond Gerlos

Zell am Ziller en Gerlos liggen in de deelstaat Tirol. Zell am Ziller is het eerste dorp en ligt op een hoogte van 575 meter - Zell am Ziller heeft 1.716 inwoners. Gerlos ligt op 1.247  meter en heeft 801 inwoners. Königsleiten ligt in de deelstaat Salzburgerland op een hoogte van 1.602 meter en heeft 800 inwoners.