Wintersport en
zomervakantie

 

Wintersporters

Appartementen in Gerlos

In Gerlos heb je keuze uit maar liefst 95 appartementen. Veel appartementen bevinden zich aan de Gerlosbach, een rivier die door het dorp loopt. Ga je in het hoogseizoen op wintersport naar Gerlos? Boek dan op tijd want de appartementen in het langgerekte dorp zijn zeer populair bij wintersporters.

Ligging appartementen

Vanuit het dal bij Zell am Ziller is het nog 17 kilometer rijden over de bergbas naar Gerlos. Houd rekening met minimaal 30 minuten rijden, in de winter vaak iets langer. Omdat Gerlos op 1.300 meter ligt is het de hele winter met sneeuw bedekt. Sneeuwkettingen mag je zeker niet vergeten mee te nemen. Het dorp is langgerekt maar een behoorlijk aantal appartement ligt op loopafstand van de één van de gondels. In andere gevallen is er natuurlijk de skibus. Er zijn twee rode pistes tot aan het dorp dus je kunt soms skiënd naar huis.

Zoek en boek (95 appartementen)

Ongeveer de helft van alle appartementen in Gerlos kun je boeken via Booking.com en op Chalet.nl vind je er nog eens 16 accommodaties voor families of groepen. Wil je nog meer keuze of rechtstreeks boeken via de VVV? Bezoek dan Oostenrijkdirect.nl.

Populaire en goed beoordeelde appartementen in Gerlos

Bron: Zoover | Aantal beoordeling: 10+, Cijfer: 8+