Appartementen in Gerlos

In Gerlos heb je keuze uit maar liefst 95 appartementen. Veel appartementen bevinden zich aan de Gerlosbach, een rivier die door het dorp loopt. Ga je in het hoogseizoen op wintersport naar Gerlos? Boek dan op tijd want de appartementen in het langgerekte dorp zijn zeer populair bij wintersporters.

Prijzen appartementen

Een prachtig skigebied in combinatie met een geweldige après-ski zorgen er voor dat het prijsniveau van de appartementen in Gerlos wat hoger ligt in vergelijking met andere dorpen in het Zillertal. De appartementen zijn over het algemeen luxe maar er is genoeg keuze voor ieder budget. Als alternatief kun je ook een appartement boeken in het nabijgelegen Königsleiten. Het sneeuwzekere dorp ligt op slechts enkele minuten van Gerlos en beschikt over circa 50 appartementen. 

Aanbiedingen

Zoek en boek (95 appartementen)

Ongeveer de helft van alle appartementen in Gerlos kun je boeken via Booking.com en op Chalet.nl vind je er nog eens 16 accommodaties voor families of groepen. Wil je nog meer keuze of rechtstreeks boeken via de VVV? Bezoek dan Oostenrijkdirect.nl.

Populaire en goed beoordeelde appartementen in Gerlos

Bron: Zoover | Aantal beoordeling: 10+, Cijfer: 8+