Zomer in het Zillertal

In het hart van het Zillertal...

Zell am Ziller

De ultieme wintersportvakantie voor het hele gezin in het hartje van de Zillertal Arena - dát is Zell am Ziller. Het dorpje ligt op slechts 580 meter hoogte maar met Karspitz- en Rosenalm gondelbanen sta je in no-time  op de piste. In de zomer is er van alles te beleven op het gebied van wandelen, outdoor activiteiten, feest en muziek.

Après-ski

Na een dag skiën of snowboarden mag het après-ski in de bars naast het dalstation in het dorp niet ontbreken! Zo zijn er de Saustadl en de Jogglkessl. In het centrum van Zell am Ziller vind je veel cafés om tot aan het avondeten te kunnen genieten. Feesten tot de late uurtjes kan in MTS Disco. Voor gezinnen biedt het café-restaurant, met speelhoek voor de kinderen, een prachtig uitzicht op de bergen.

Zomer

Ervaar een adembenemende zomervakantie in Zell am Ziller door de prachtige wandel- en fietspaden en recreatieve activiteiten zoals paragliden, raften en canyoning. De stoomtrein Zillertalbahn rijdt twee keer per dag en biedt je de kans om op een ouderwetse manier te genieten van het uitzicht. Een reis waar je een ontspannend gevoel van krijgt. Wil je liever zelf ervaren hoe het is om zo’n stoomtrein te besturen? Dit is uiteraard mogelijk! Zowel in de winter als zomer kun je een ritje maken in de stoomtrein. Een ritje met de achtbaan "Arena Coaster" of de Arena Skyliner staan garant voor nog meer plezier!

Meer zomer

Hotel in Zell am Ziller

Plattegrond Zell am Ziller