Wintersport en
zomervakantie

Konigsleiten

Appartementen in Königsleiten

In het mooie en sfeervolle Königsleiten vind je 50 appartementen. Veel appartementen liggen op of net naast de piste en hebben een mooie chaletstijl. Königsleiten beschikt ook over een aantal appartementen gelegen in het centrum van het dorp, er is voor iedereen wel iets te vinden. Wil je nog meer keuze? Op slechts enkele minuten van Königsleiten ligt het dorpje Gerlos. Hier heb je keuze uit nog eens 95 appartementen.

Ligging appartementen

Königsleiten ligt op 10 kilometer rijden van Gerlos en op 27 kilometer van Zell am Ziller. Op een hoogte van 1.600 meter is Königsleiten zeer sneeuwzeker en je mag je sneeuwkettingen dan ook niet vergeten als je de Gerlospas op gaat. Veel appartementen liggen aan de piste of zijn eenvoudig te voet bereikbaar. Midden in het dorp is een sleeplift met een oefenweide - erg sfeervol. Het dorp is compact waardoor après-ski en restaurants altijd dichtbij zijn.

Zoek en boek (50 appartementen)

De meeste appartementen in Königsleiten kun je boeken via Booking.com en op Chalet.nl vind je nog eens 80 chalets en appartementen voor families en groepen. Wil je nog meer keuze of rechtstreeks boeken via de VVV? Bezoek dan Oostenrijkdirect.nl.

Populaire en goed beoordeelde appartementen in Königsleiten

Bron: Zoover | Aantal beoordelingen: 8+, Cijfer: 8+