Appartementen in Königsleiten

In het mooie en sfeervolle Königsleiten vind je 50 appartementen. Veel appartementen liggen op of net naast de piste en hebben een mooie chaletstijl. Königsleiten beschikt ook over een aantal appartementen gelegen in het centrum van het dorp, er is voor iedereen wel iets te vinden. Wil je nog meer keuze? Op slechts enkele minuten van Königsleiten ligt het dorpje Gerlos. Hier heb je keuze uit nog eens 95 appartementen.

Prijzen appartementen

Veel appartementen in Königsleiten liggen direct aan of dicht bij de piste. De prijzen voor deze appartementen zijn daarom ook iets hoger dan gemiddeld. Een goedkoper alternatief is het nabijgelegen Zell am Ziller. In Königsleiten heb je verschillende mogelijkheden. Een appartement direct aan de piste, een appartement direct bij de skilift of een appartement gelegen in het centrum. Kortom, voor iedereen wel wat te vinden.

Appartement + Skipas

Sunweb Bizztravel

Zoek en boek (50 appartementen)

De meeste appartementen in Königsleiten kun je boeken via Booking.com en op Chalet.nl vind je nog eens 80 chalets en appartementen voor families en groepen. Wil je nog meer keuze of rechtstreeks boeken via de VVV? Bezoek dan Oostenrijkdirect.nl.

Populaire en goed beoordeelde appartementen in Königsleiten

Bron: Zoover | Aantal beoordelingen: 8+, Cijfer: 8+